Hari-hari cek bacaan gula.. Tapi tak turun-turun?? 😫

Bila dah berumur ni.. macam-macam penyakit yang datang πŸ˜”…

Kadar gula tak turun .. kolestrol makin naik .. tekanan darah tak terkawal 😭..

Macam mana saya nak buat ni ??😫

” Sekarang Alhamdulillah, sejak amalkan JAVATIS ni, saya semakin sihat!!

Tak perlu risau dah sebab kadar gula, tekanan darah dan kolestrol dah terkawal !! Bukan tu je.. badan jadi bertenaga dan tenaga batin pun makin kuat !!πŸ₯°

” Saya pergi klinik swasta bacaan gula dalam darah 16.6. InshaAllah nanti saya pi check up kat klinik kesihatan…

Alhamdulillah sekarang bacaan terkini 13.9″

” Da banyak kurang… tapi masih kebas tu ada, tinggal sikit-sikit..

bila baring sakit lenguh-lenguh, kebas ada tapi tak macam dulu lagi teruk”

“Waalaikummussalam… syukur ahamdulillah kencing manis akak terkawal”

Saya faham.. anda mesti pernah mengalami situasi macam ni..

Kerap Buang Air

Penglihatan Kabur

Luka Lambat Sembuh

Bacaan Gula Yang Tinggi

CEGAH SEBELUM IA TERJADI KEPADA ANDA !!

Guna Javatis Segera Untuk Kawal Masalah Kencing Manis Anda

MISALAN KATA DAH GUNA TAPI ANDA RASA PRODUK INI LANGSUNG TAK MEMBERI MANFAAT ? KAMI BERANI PULANGKAN DUIT ANDA 100%..!​

Saya faham bukan mudah nak hilangkan semua tu dalam sekelip mata, tapi sebelum jadi lebih parah, lebih baik kita ikhtiar daripada sekarang.

Bayangkan kita dapat selesaikannya sekarang, kehidupan kita akan bertambah ceria dan tak perlu risau dah lepas ni 😊

MEMPERKENALKAN

JAVATIS

Kelebihan Jus Javatis

" Selamat Ke Amalkan Jus Javatis Ni ? "

Jangan risau, Jus Javatis telah disahkan selamat oleh KKM dan dijamin Tiada Kesan Sampingan

Jom kita belajar macam mana nak amalkan jus JAVATIS ni πŸ˜€

Gabungan mantap herba MISAI KUCING dan PERIA KATAK telah dikaji meluas secara klinikal untuk mengenal pasti kegunaan tanaman serba boleh ini. Gabungan ajaib Ini telah terbukti membantu menstabilkan paras gula 😍

Jom kita lihat betapa gembiranya mereka yang dah amalkan Jus JAVATIS 😊

Bacaan gula turun mendadak daripada 11.8 sehingga 5.2 😲

Rasa kebas di tangan makin berkurangan 🀲

” Dah banyak kurang… Tapi masih kebas tu ada, tinggal sikit sikit, bila baring sakit lenguh lenguh, kebas ada tapi tak macam dulu lagi teruk “

Alhamdulillah dah bacaan gula turun 6.4, sebelum ni bacaan gula 7.0

Dah ramai yang cuba Jus Javatis ni πŸ˜‰

Ini adalah bukti Jus Javatis yang kami pos setiap hari !!

BARANG SAMPAI BARU BAYAR !!

Kami Ada Sediakan Servis COD. Order Sekarang Di Website Ini. Barang Sampai, Bayar Pada Posmen ☺

BERITA BAIK UNTUK ANDA !

Khas Untuk Pembeli Terpantas

Akan Menerima Bonus Untuk Pembelian Jus Javatis Ini !!

Merupakan alat untuk check gula dalam darah dan boleh bantu untuk membuat periksaan gula di mana saja dengan mudah. TETAPI ! kami nak bagi secara PERCUMA sahaja ! πŸ˜‰

merupakan alat untuk melegakan lenguh dan ketidakselesaan dekat belakang tengkok. Ia dapat bantu melancarkan aliran darah 🩸

Jika anda buat bayaran secara online, anda akan diberikan pos percumaπŸ˜‰

Cepat Order Sekarang Sebelum Free Gift Anda Terlepas !!

Soalan Lazim

15 ml pagi atau malam sebelum tidur
β€’ Minum semasa perut kosong
β€’ Jangan makan selepas sejam minum pati supaya ia dapat meresap & beri kesan kepada tubuh

Waktu Haid
β€’ Sedang Hamil
β€’ Bayi Jaundice / Kuning (jika menyusu Ibu)

12 Tahun ke- Atas

Sangat elok untuk orang berpantang. Merawat luka dalaman, memanaskan badan, melawaskan
pembuangan, mengecutkan rahim, mengetatkan bahagian intim, menambah susu ibu.

β€’ Selepas 1 minggu jika bersalin normal, 2 minggu jika Czer. Berhenti jika anak kuning / jaundice

Ya, malah boleh membantu mengecilkan

Ya, malah boleh membantu mengecilkan

InshaAllah Tiada

Tidak semestinya, tetapi eloklah konsisten jika tidak mengamalkan makanan seimbang, kerana ia
membantu mengawal paras gula dalam darah